Ülkeyi kan revan yaptınız.
Ya siz arızalısınız, ya İslam dini, ya da hepiniz.
Siz bu ülkeyi diğer İslam ülkelerine benzetmek için mi iktidar oldunuz?
Din adına katliamlar yapan Arap ülkelerini seyrederdik uzaktan bir anlam veremezdik.
Uzaktan seyretmeye canımız rıza göstermedi der gibi sokaklarımıza taşıdınız o pisliklerin yaşam biçimini.
Her hareketiniz bir yere hizmet ediyor. Sadece hiç bir hareketiniz insanlığa hizmet etmiyor.
15 Yıldır kızların küçük yaşta evlenmeleri için top saydırır gibi hamleler yapıp geri adım atıyorsunuz.
İlla o arapların o pislik kültürünü ülkemize sokacaksınız biz tepki vermesek.
Öncelikle o kanun teklifini hazırlayan çukur adamlar 12- 13 kim bilir belki de akıllarından dokuz geçiyordur, 9 yaşındaki kızlarını versinler koca bir adama ve biz bunu görelim bu iş oluyormuş ondan sonra biz de yeniden bir tavır belirleyelim, ne dersiniz?
Bu biiirrrr…

FETÖ falan darbe yapmadı. Darbe süsü verilmiş bir eylemi ABD’nin ülkemizde ki derin devleti yaptı. RTE’nin etrafı ABD ajanlarıyla dolu. CIA planlıyor tüm bunları. O darbe süsü verilmiş tatbikattan sonra OHAL ilan edilsin. Kanun Hükmünde Kararnameler çıkartarak başkanlığa giden yolu döşüyorsunuz.
Bu da İkiiiiii…

Bir düzine katliam yaptınız. Kah PKK imzasıyla, kah IŞİD imzasıyla, kah FETÖ imzasıyla. Sonuçta hepiniz aynı bağın acı meyveleri siniz.
Başkanlığa giden yolun en büyük destekçisi ABD’dir.
Yani proje zaten kendisinindir. RTE aktör, diğerleri figüren, bir de saraya alınan yeni soytarı.
Her şeye rağmen sen başkan olamayacaksın.
Bu da üüüüçççç…

Taşımalı eğitim adına köyleri öğretmenden kurtarma operasyonu çekerek cami imamını devreye soktunuz.
Oysa okullarını kapadığınız o köylerin hepsinde cami hala duruyor. Okul dursaydı da cami ihtiyacı taşımalı olsaydı kim neyi kaybederdi?
Bu döööörrrrttt

Gelelim bu gün kü Aladağ’da ki yangında can veren çocuklar meselesine.
Devletin yurdunu yıkıp çocukları tarikatın yurduna gitmeye mecbur bıraktınız. Hatta sözlü olarak kendilerine referans oldunuz.
Bakanlık senden, valilik senden, belediyeler senden, İnşaat denetimsiz yapıldı, milli Eğitim denetlemeden olumlu raporu verdi. Ne de olmasa Hükümet partisiydiniz hepiniz.
Ve yurtta yangın çıktı.
Çocuklar yanarak can verdiler.
Yangın merdiveni kapısı kilitliydi çünkü.
Bizlerin tepkisiyle o yaşta çocukları evlendiremediniz ama yakmayı becerdiniz.
Yakmayı becerdiniz ama, suçunuzu saklamayı beceremediniz, onca çabanıza rağmen. Yayın yasakladınız yahu yayın. Savaş mı vardı ne vardı da yayın yasaklıyorsunuz?
Yayın yasaklamakla dediniz ki; “kardeşim biz büyük suç işledik, suçluyuz, size verecek cevabımız yok, dolayısıyla yayın yasağı koyuyoruz” biz de tamı tamına böyle anlamıştık zaten…
Ama bu gün sanal dünyayı inceledim, gördüm ki 15 Temmuz Demokratları penguenlerin dansına eşlik ediyor, ülkenin teröristleri, anarşistleri, ateistleri, gavurları, kızılbaşları, eşkıyaları, çapulcuları yürekleriyle Adana Aladağ’da hükümet aracılığıyla Süleymancılar denilen tarikat tarafından katledilen çocukların yanındalar.
Veee AKP AÇIKLADI;
“Bina standartlara uygundur, Milli Eğitim Bakanlığı denetiminde izin vermiştir. Bina ruhsatlıdır. Denetlemeler muntazam yapılmıştır, hatta yangın merdiveni kapısı da kilitli değildir… Demek ki çocukların canları biraz yanmak istemiş..
İnancım o dur ki bu akşamda ailelere para teklif edeceksiniz. Soma’da ki gibi, Konya’da ki gibi…
Ses çıkartmamanın karşılığı… Umarım kanmaz insanlar.
Hepsi bir ağızdan “ihmal varsa suçlular cezalandırılacaklar” ülkede her şeyden sorumlu tek kişi var, istifa etmesi gerekende odur. Özerk olan Merkez Bankasının özerkliğini bile tanımayan birisinden her şey beklerim.
Hatta topunuz istifa edin.
Bu da Beşşşş…

Doları Avrupalılar artırmıyor. Doları sizin beceriksizliğiniz artırıyor. Henüz FED faiz artırımına gitmedi. Şimdiden böyleyse faiz arttığında düşünmek bile istemiyorum.
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), petrol üretim seviyesini günlük 1,2 milyon varil düşürme kararı aldı. Bu kararla petrolün varil fiyatı en az 10 dolar artacağı anlamına gelir. Bu kararların alınacağını bizler biliyoruz da Ekonomi bakanı neden bilmiyor? Biliyorsa neden önlem almadı?
FED ve OPEC kararları uygulandığı an Türkiye’nin battığı andır. Siz hala mavi boncuk dağıtmaya devam edin. Evet evet topunuz istifa edin!
Bu da altıııııı…