18951270_10155366099753674_5911253003139605487_n

Terör, insanlığın yüzkarası.. Terör; alçakların, insanlıktan nasibini almamış insan kasaplarının masum insanları, doğayı, kısaca camlı olan her şey öldüren, öldürmekten zevk alan, genelde de maşalardan oluşan kişilerin yaptığı katliamların ortak adıdır. Maalesef dünyada çeşidi, de çok!.

Terör örgütleri genelde sömürgeci, emperyalist ülkeler tarafından kurulur ve finanse edilir. Yani şunu rahatlıkla söyleyebiliriz, Aybüke öğretmenin katili ABD’dir, İsrail, İngiltere, Fransa, Rusya, Almanya’dır, diyebilirim. 1984 yılından bu tarafa verilen 50 bine yakın sivil ve asker şehidin asıl kanlılarıdır, bunlar. Terör örgütlerinin varlıkları onların istediği süre kadardır.

Tıpkı ASALA diye bir örgüt vardı. Yurt dışında büyükelçilerimizi şehit eden.. Şimdi yok. Aslında var, İsim değiştirdi. Teröristler, terör örgütleri kiralık silahtır. Kim parasını verirse, kim daha çok vat verirse onun işini yaparlar, Bu silahlar bazen kendilerine de döner. Bugün Avrupa’da yapılan terör saldırıları buna birkaç örnektir.

İŞİD diye kurulan adı DAEŞ; DEAŞ bilmem ne zıkkıma dönüşen bir terör örgütü bilerek, kasten bu emperler tarafından kuruldu.. Bunlara orduları donatacak silahlar yine bu sahtekar dost bildiğimiz bu ülkeler tarafından sağlandı!. Şimdi de İŞİD’i yok edeceğiz diye Suriye’ye yerleştiler. Demek ki bu da bir senaryo, buraya gelebilmek için bahane yaratmaymış!…

Değerli dostlar, bu terör örgütleri akrabadır birbirine!. Birbirlerine silah sıksa da öldürmede acımasız olmada, kullanımda, maşa olmada, alçak olmada yakın akrabadırlar!.

İşte son yaşanan Batmanda pkk’nın Aybüke öğretmeni şehit etmesi. Bakın ASALA’nın bir gece ansızın kaybolması ile PKK’nın ansızın kırılması aynı anda gerçekleşiyor!. ASALA’nın yaptığı katliamlar sonrası Türk ve Ermeni halkının dost olduğunu savunan bir Ermeni vatandaşımız Artvin Penik, terör sona ersin diye üstüne benzin dökerek kendini yakmıştı. terörün ırkı olmaz, TERÖRÜN DİNLİSİ DİNSİZİ OLMAZ, TERÖRÜN MİLLİYETİ OLMAZ!. Ölen ERMENİ TERÖRÜNÜ KENDİNİ YAKARAK LANETLEYEN BİR ERMENİ: ARTİN PENİK

Esenboğa Katliamı olarak tarihe geçen bu olaydan kısa bir süre sonra 10 Ağustos 1982’de Artin Penik yukarıda sözünü ettiğimiz eylemi gerçekleştirmiş ve Taksim Meydanında kendisini yakarak ASALA terörünü lanetlemiştir. Artin Penik bu olay sonrasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış ancak bütün çabalara karşın kurtarılamayarak 15 Ağustos günü ölmüştür.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Artin Penik’le hasta yatağında bir röportaj gerçekleştirilmiştir.

Artin Penik bu röportajda, ASALA terörünün, emperyalistlerin oyunu olduğunu, emperyalistlerin gayesinin Ermenileri rahatsız etmek ve Türkiye’yi bir harbe sokmak, dünya kamuoyunun önünde Türkiye’yi kötülemek olduğunu dile getirmiştir. Artin Penik gözünü kırpmadan yine kendisini intihar edeceğini söyleyerek,

Batılıların bu terbiyesizlere gereken cezayı zamanında vermiş olmaları halinde bunların bu hale gelemeyeceğini ifade etmiştir. Kararını bir saniyede değiştirdiğini, Fransız Konsolosluğu önünde intihar edecekken çok sevdiği Atatürk’ün huzurunda ve Atatürk uğruna intihar edebilmek için Taksimde ki Atatürk Heykeli’nin önüne geldiğini, yine aynı şeyi yapabileceğini ifade etmiş ve “vatanım uğruna her şeyi yaparım” demiştir. Artin Penik ayrıca, bu hareketi vatanı ve milleti için yüz bin defa bile yapabileceğini söyleyerek, millet olarak kardeşçe yaşadığımız gerçeğini dile getirmiştir. Artin Penik’le ölümünden iki gün önce hastanede röportaj yapılmıştır.

Penik, bu röportajdan iki gün sonra ölmüş ve Kumkapı Meryemana Kilisesinde düzenlenen ayinden sonra Balıklı Ermeni Mezarlığında toprağa verilmiştir. Cenaze törenine sivil ve askeri birçok yetkiliyle birlikte Ermeni olmayan pek çok Türk Vatandaşı da katılmıştır.

Artin Penik’in Mektubu

Artin Penik yaşama veda ederken arkasında “Yeter artık Asala canileri” şeklinde başlayan kendi elyazısıyla yazılmış bir protesto mektubu bırakmıştır. Bu mektupta Penik; “Patrikhane ve Türkiye’deki bütün Ermeniler namına sizi protesto edip kendimi yakıyorum.

Size sesleniyorum ASALA canileri: Masum insanları arkadan kahpece öldürmekle bu işler hallolmaz. Fakat siz kahpece, günahsız insanları öldürmeye devam ederseniz, size yeminle söylüyorum kökünüz kazınacak. Sizi bir Ermeni olarak asla kabul etmiyoruz, lanetliyorum. Zamanı gelirse Türk Ulusu sizin cezanızı verecek” şeklinde ifadelere yer vermiştir. 1921 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açan Artin Penik, 1982 yılı Ağustos ayında bütün dünyanın dikkatini ASALA terörüne çekebilmek için kendini ateşe vererek yaşamına son verirken, bu davranışıyla, milletimizin kendisini oluşturan bütün renkleriyle bir arada ve kardeşçe yaşama iradesinin sembolü olarak anılardaki yerini almıştır.

Bunu neden anlattım. Değerli dostlar, Kürt Halkı PKK’ya hiçbir zaman destek vermedi. Sadece yoksul, geleceği olmayan, işsiz gençleri çeşitli vaatlerle kandırabildiler. Çocukları dağa kaldırdılar!.. Bunlara dolar üzerinden maaş veriler!. Çünkü bana sorarsanız en büyük terör finansının para birimidir dolar! Onun için Aybüke gibi yaklaşık 50 bin insanımızın katilidir bunlar!. Aybüke öğretmenin şahsında konuya yarın devam edeceğim.