Karşılıklı kıyaklar çekiliyor. Trump’a seçim kıyağı olarak papaz verildi.Reyiz, seçimlere gidiyor, ABD, Suriye’den askerlerini çekiyor. Ulan binlerce tırla soktuğu yüz binlerce silahı, kim kime nasıl çekecek.

Körler görmek, sağırlar duymak istemese de Amerika’nın bütün vurucu gücü ile orada olacağını herkes biliyor. Tabii üç kuruşluk çıkarı, bütün değerlerin üstünde olanların dışında.

Karşılıklı kıyaklar çekiliyor. Çeksinler bakalım, nereye kadar çekeceklerse.Hani bizde bir laf var ya “Kıyakçılığın sonu ayakçılıktır” O gün de gelece er geç.

Göle su gelene kadar kurbağanın gözü patlar da bizim kurbağalar o bilinen kurbağalardan değil. Vırraklamaları insanları canından usandırır, kendiler hem sağır hem kör.

BU NASIL BİR DİNDARLIKTIR EEY CUMHUR

Maden ocağı cinayetleri, inşaat cinayetleri, tren cinayetleri, trafik cinayetleri… Bütün bunların üstüne salça soslu hukuk cinayetleri.

İyilerin haklı çıktığı ama kötülerin kazandığı bir hukuk trajedisi, yaşanan.

Bu cinayetleri “fıtrat” ile açıklamaya kalkışmak “Bu katliamın sorumlusu, Allah’tır.”demenin takıyye uyanıklığından başka bir anlamı da açıklaması da yoktur. Bu da alenen Allah’a iftira atmaktır.

“Tedbir senden; taktir, Allah’tan” gerçeğini yok sayacak; hiçbir önlem almayacak; Allah’ı cinayetlerin sorumlusu iddia edeceksiniz. Oh ne âlâ dindarlık. Ne lastikli Müslümanlık.

Allah’ın, “Kullanın” dediği aklınızı, üç kuruşa kiralayın, bilumum kötülüğün suçunu Allah’a yükleyin. Sonra da dindar Müslümanlıktan dem vurun. Hadi ordan hadi…Bu durumda ayet: “Apaçık bir sapkınlık içindesiniz” der.

Ne diyelim. Allah, müstehakınızı versin, tez günde.