Özer Topçu
ozer@yolcuhaber.net 

AKP itiraz edince sandıkları açma kararı verip, diğer partilerin itirazlarına kulaklarını kapayan Yürksek Seçim Kurulu mahkeme sayılır mı? Hem de yüksek mahkeme…?

Sana gelince atı alan Üsküdar’a geçti diyorsun da, başkası bırak Üsküdar’ı, Edirne’yi bile geçince görmüyorsun? Türkiye Cumhuriyetini bu kadar hiç kimse aşağılamamıştır. Ecnebiler bile bu ülkeye saygı gösterdi de, tek bir AKP’li o saygıyı göstermedi. İslam dinini lekeledikleri yetmedi, şimdi de ülkemizi lekeliyorlar.

İstanbul ve Ankara’yı CHP kazandı. Devleti elinde bulunduran iktidar, mazbata vermek yerine şapkadan güvercin çıkartma derdine düştü.

Cumhurbaşkanı başkanlığında hava alanında toplantı yapan devlet erkanı, teyakkuz halinde. Düşman kuvveti İmamoğlu’na zaptettikleri kaleleri vermemek için Aileden sorumlu bakan bile cephede çarpışıyor. Baş komutanın emirlerini harfiyen uyguluyorlar. Baş komutan cepheye gelmese de arkadan savaşı yönetiyor. Müfreze komutanı Demokrat Partiden devşirme, rüşdünü ispat için ağzının salyalarını akıta akıta küfürler savuran, hakaretçi, iftiracı, münferih, soy adının zıddı yaşam tarzı olan zat, bilişim bakanı ve hatta Sağlık Bakanı, Hayvan Bakanı hepsi orda. Tabi valiler, emniyet müdürleri, kaymakamlar, tarikatlar, ordu, polis, savcılar, hakimler, televizyonlar, alçak alçak köşe yazarları, gazeteler, gazeteci unvanlı soytarılar bir olmuş, Ekrem İmamoğlu’na vuruyorlar.

Sizin delikanlılığınız batsın lan… Adam hepinizi dize getirdi.
Apoletleriniz sizi adam yapmaz. Adam şunca adamın devletin bütün gücünü bir kişi üzerine kullanmanız.

Ancak biz İmamoğlu’nun yanındayız ve milyonlar varız. Ne polisinizin ne de askerinizin önümüzde duramayacağını bilmeniz gerekir.

Bu seçimin kazananı İmamoğlu’dur. Ona bu hakkını vermeyip, kendi adayınıza vermeye kalkarsanız, sonuç hiç hoş olmaz…

Binali Yıldırım seçimden dört saat sonra seçimi kazandığını açıkladığında etik oluyor, ahlaklı oluyor, İmamoğlu Yüksek Seçim Kurumunun sonucuna göre seçimi kazandığını deklere etmesi, etik olmuyor, ahlaklı olmuyor.
Sizin ahlakınız kaç modeldir?
Sizin ahlakınız abdestli mi abdestsiz mi?
Siz namazı bu ahlakla mı kılıyorsunuz?
Seçimi kaybettiğiniz belediyelerde araç kaçırmadan, dosyaları imhaya kadar bir sürü edepsizlik yapıyorsunuz. Bunları toplum görüyor. Sizin yahudi kumaşından olduğunuzu yavaş yavaş anlamaya başladı.

YSK’na talimat vererek kazanandan alıp, mazbatayı size vermesini istemek hangi ahlakın ürünüdür? YSK başkanına ve üyelerine çağrımız, onurlarını satmamaları yönündedir.
Hükümet üyelerine ise kendinize yakışanı yapacağınıza inancım tamdır.
Binali ise o kadar küçüldü ki, çıplak gözle göremiyorum. Onu görmek için kendime mikroskop alacağım.