Özer Topçu
ozer@yolcuhaber.net

Eyy İmamoğlu;

Sen kalkar da, cumhurbaşkanını, meclis başkanını, AKP Genel Başkanını ve AKP yönetimini, MHP Genel Başkanını ve yönetimini, cumhurbaşkanlığı sekreteryasını, meclis başkanlığı sekreteryasını, bakanların hepsini, bakan yardımcılarının hepsini, AKP’li ve MHP’li milletvekillerinin hepsini, 81 valiyi, 81 emniyet müdürünü, bir o kadar AKP, bir o kadar MHP il başkanını, 957 Kaymakamı, bir o kadar emniyet amir ve müdürünü, bir o kadar AKP, bir o kadar MHP ilçe başkanını, iki partinin yönetimlerini, üyelerini sandığa gömersen…!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanının her gittiği yerde, resmi törenlerle karşılatıp, devletin bütün bürokrasisini seçim için seferber edip, yaptığı mitinglerde AKP belediye balkanı adaylarına oy istedikten sonra “istanbul’u da unutmayın, akrabalarınızı, eşinizi dostunuzu arıyorsunuz, oylarını Binali Bey’e vermelerini sağlıyorsunuz” dedikten sonra, yüz binleri bulan koruma ordularıyla başka bir bölgeye gidip, aynı şeyleri orada da tekrar edip, seçim kampanyasını bizzat yöneten AKP Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı tabi ki efsunlanır.

Tabi ki seçimde hile var der. Tabi ki organize bir iş var der. Seçimi vermemek için, tarikatların arpalığı olan İstanbul Belediyesini vermemek için bütün akıl dışı söylemleri gündeme getirip, ona göre de yasal zeminleri yaratıp İmamoğlu’nun anasının sütü gibi hak ettiği seçimi vermemeye çalışıyorlar. Belki de vermeyecekler.

Bir şey daha var, AKP, İstanbul Belediyesinden çalınan paralarla kurulmuştur. Organize işleri yapanlar, herkesi kendileri gibi biliyor.
İmamoğlu’na bu organize işi yapışmaz. Başka numara bulun.

Türkiye ve Dünya biliyor ki bu seçimi Ekrem İmamoğlu kazandı.
Kazanmadan ziyade, yukarıda saydığım kurum ve kişileri aleni sandığa gömdü.
Bu Karadeniz Uşağını ilk gördüğüm an, yüzünden o kadar güzel insan olduğu anlaşılıyordu ki, bu çocuk bu seçimi alır demiştim.

Şimdi sandığa gömülenlerin suratlarının onun tam zıddı olduğunu görnek beni fazlasıyla bahtiyar ediyor.

Özer Topçu, yani bendeniz, bu ülkede ilkleri yazarım. Saraya muhalefet ettiğim için çok tanınmam. Ancak, bu sandığa gömülenlere bir kaç siyasi ders notu vereyim de buralara çalışsınlar derim.

Devleti AKP’lileştirirseniz, elin oğlu gelir bir sol kroş yapar, devlet sersemler…
Sersemleyince hataları peş peşe yapar ve kendi kazdığı kuyuya düşer. Hem de besmelesiz gider. Yani mundar olur.

Yani mesela, seçimleri iptal ederseniz, seçim yenilenince İmamoğlu bu defa hem sağ çakar, hem sol… Adamın iki yumruğu da çalışıyor.

Organize hırsızlık yapmışlar derseniz buna Bilal bile inanmaz. Sakın!

Size iki seçenek veriyorum. Derslerinizi buradan çalışırsanız, en azından bir süre daha siyasi yaşamınız sürer.

İlki;
Verin adamın mazbatasını. Kıvırtmayın!

İkincisi;
20 Bin oy çalın! Aleni çalın! Şimdiye kadar nasıl çaldıysanız aynen öyle çalın.
Organize işler sizin işiniz. Çalın!
Çalın, dosyayı kapatın.

Şayet iptal ederseniz, yeni seçim yapılır ki, bu defa İmamoğlu %70 ile gelir. O zaman da cumhurbaşkanlığı tartışılır hale gelir.