Özer Topçu
ozer@yolcuhaber.net

AKP’nin tek konuşanı Süleyman Soylu kaldı.
O da, tıpkı İ.Melih Gökçek gibi kirli siyaset yapıyor.
Her kelimesi düzmece, her hareketi sahte ve iftira…
AKP, Fethullaçıları saraya taşırken, hala FETÖ demeyi sürdürüyor.
Abdullah Gül ilk sıradaki Fethullaçı olarak bilinir, o hala AKP’de…
Bülent Arınç’ın damarlarını kesin, içinden kan yerine Fethullah akar, o da sarayın üst istişare kuruluna alındı. Kısacası FETÖ sarayda. FETÖ Mecliste, FETÖ, AKP yönetiminde, FETÖ, Milli Savunma Bakanlığında, FETÖ  elçiliklerde, FETÖ, ordunun üst organlarında, FETÖ, valiliklerde, FETÖ, Türkiye’yi her zamankinden daha çok yönetiyor. FETÖ, seçimleri iptal etti. FETÖ, Kemal Kıkıçdaroğlu’nu kontrollü lince kalkıştı, FETÖ her gün bir gazeteciyi darp ediyor, FETÖ mahkemelerde, FETÖ, Fehmi Koru…
FETÖ, Nagehan Alçı ve daha nice nice fırıldak gazeteci, gazete sahibi…
FETÖ, İ.Melih Gökçek… Dünya alem biliyor adamın Ankara’yı FETÖ’ye parsel parsel sattığını…
FETÖ, Kadir Topbaş’tır…!
Yalancıktan FETÖ arıyormuş gibi yapıp, Kemalistlerden FETÖ çıkartmaya çalışıyorsunuz. Eğer fiziki olarak uysa Atatürk’ü de FETÖ’cü yapıp, içinizdeki kini meşrulaştırıp vurha vur yapacaksınız.
FETÖ, AKP’dir.
FETÖ  25 Yıldır belediyelerde, 17 Yıldır iktidarda yaptığınız pislikleri değiştirdiğiniz gömleğe yükleme halidir.
İstanbul Belediyesine aday yaptığınız ve AKP’nin en temiz adamı diye tanıttığınız Binali Yıldırım bile, yine kendi partinizin belediye başkanı Ali Müfit Gürtuna tarafından İDO’daki işinden atıldığını öğreniyoruz. Suçu bizi hiç şaşırtmadı. HIRSIZLIK…Şimdi bu hırsız kalkmış oylarımı çaldılar diyor. AKP iktidarında tuz bile kurtlandı. Başka söze gerek var mı?