Toplu olarak istifa eden İstanbul Su ve Kanalizasyon  İdaresi (İSKİ) üst yönetimi yeni yönetime bilgi ve becerilerini aktarmak için bugüne kadar istifa etmediklerini açıklamış…

İSKİ Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Fatih Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Prof. Dr. İzzet Öztürk, Prof. Dr. Adem Esen, Avukat Sıddık Eraslan ile Alişan Koyuncu, Genel Müdür Yardımcıları; Selami Taşer, Cafer Sezgin, Recep Hazır ve Metin Akbaş, yeni yönetime nihayet istifalarını vermiş.

İstifa eden muhterem heyet meğer şimdiye kadar yeni yönetime yardımcı olmak, bilgi ve becerilerini aktarmak için istifa etmedikleri açıklaması insanın gözlerini yaşartacak cinsten.

Ey muhterem heyet, aradan geçen 6 hafta boyunca hangi bilgi ve çok olan becerilerinizi yeni ekibe aktardınız ya da yarım kalmış işlerinizden hangilerini tamamlayıp  düzelttiniz?

İstifa açıklamasının sonunda bir de İstanbullulara teşekkür etmişsiniz. Oysa İstanbullular size, 31 Mart ve 23 Haziran olmak üzere iki kez teşekkür ettiği halde duymadınız!