Bilal Kayabay

Can çıkmadan huy çıkmazmış. CHP’li belediyelerin toplumsal dayanışma eylemlerini, huyları gereği zorbalık ile engelliyorlar.

Topluma götürülecek hizmetlerin, seçimlerde oya yansıyacağını hesap ettikleri için başvuruyorlar bu zorbalığa. Çünkü dertleri halka hizmet değil, sürüyü gütmek.

Söz buraya gelmişken bir gerçeği açık ve net olarak vurgulayalım. Hani şu bayramlarda dağıtılan, ulufeler var ya hani şu günlerde sık sık gündeme geliyor erken ödenmesi.

İşte bu bayram harçlığını veren aslında şu “Cibilliyetsiz Cahape’ var ya vallaa da billaa da odur.

Eğer, seçimlerde, “Cahape” 1500 tl. verecem demeseydi, siz, nah alırdınız o ulufeyi. CHP, 1500 sözü verince, gelecek seçimleri hesap ederek ve de içleri kan ağlayarak o arada “Cibilliyetsiz Cahape” ye küfürler, hakaretler, iftiralar yağdırarak vermek zorunda kaldılar.

Atalar diyor ki: Yiğidi öldür, hakkını ketmetme.Bazı gerçekleri görün gayri ey ahali. Nankörlük, en adi alçaklıktır. Çünkü haksızlıktır.

Kurtulun artık şu Stockholm Sendromu denen, sapıklığından.

SEN DAHA DÜNKÜ VİRÜSSÜN

Eeyy covid- 19, sen kendini ne sanıyorsun yaa. İnsanlar nasıl perişan edilir, ‎senden öğrenecek değiliz.Şehir mahallelerini (!) geçtin diye, yayılmaya devam ‎ederim sanma. Seni de topal ördek yaparız. Uçmayı denersen, kanatlarını bağlama noktasında hiç tereddüt etmeyiz. Bunu hayata geçirmek için, yeni şehir ‎mahalleleri kurma kararı almış bulunuyoruz.‎

Sen daha dünkü virüssün, bizimle uğraşanların başına neler geldi bu âlemde. ‎Bilsen dudağın uçuklar; herpes tarlasına döner oran buran.‎