CHP ve onun gibi aykırı düşünenleri tasfiye edecekmiş.

Barolar Birliği, Türk Tabipler Birliği gibi kendisi gibi düşünmeyen, ona esas duruşta durmayan ki, barolar başkanı esas duruşa geçip selam bile çakmasına rağmen yeterli gelmemiş ki, marabalarına ”baro kurun” dedi. Tabi durumdan vazife çıkartan herkese demiş oldu.

Daha önce sendikalara yaptığını şimdi odalarda deneyerek istiyor ki herkes bana biat etsin.

Barolar seçimle iş başına geliyor. Senin marabaların da katılıyor o seçime, sandık demokrasiyse derslerine çalışıp kazansınlar, hani sık sık CHP için dersiniz ya… Peki bunu yapmayıp faşizmi neden devreye sokuyorsunuz?
Bunları yapıp, peşinden bana diktatör demeyin deme hakkınız var mı?
CHP ve onun gibi düşünenlerin tasfiyesini istemek faşizm değil mi?

Bu akıl sağlıklı beyin aklı değildir. Aynı şeyi HDP için de yapıyorlar. Dağdaki Kürtlere silah bıraktırma politikaları yerine, eline silah almayıp demokrasi zemininde politika yapan Kürtlere olmadık zulümler yapılıyor. Bu ülkenin yetiştirdiği ve bütün yaşamını Türk ve Kürt kardeşliği üzerine, onların birlikte ve mutlu yaşayacağı bir Türkiye tahayyülü olan genel başkanları adeta savaş esiri gibi zindanlarda tutuluyor. PKK’nın dahi sizi desteklediği, sizin propagandanızı yaptığı anda Selahattin Demirtaş ”seni başkan yaptırmayacağız” dedi. Senin partin PKK ile aynı düzlemde iken o, demokrasi ve insan hakları, evrensel hukuk düzlemindeydi. Sen, PKK ile aynı seçim çalışmasında ortak olacaksın, Demirtaş orada olmadı diye terörist olacak öyle mi?

Şimdi sıra CHP ve eklentilerindeymiş.
Kimse bu eklentileri?
Ancak bir gerçek var sayın AKP başkanı.
Sizin tokadı yediğiniz güne kadar hakir gördüğünüz bir gerçek. Bu doğa olayı kadar gerçek bir durumdur.
Siz şimdi ABD ile, CİA ile MOSSAD ile iç içe bu ülkede bir çok şey tertipleyebilirsiniz. Bir çok mühendislik çalışmasına kah aklın ererek, kah ermeyerek katılabilirsin. Bir çok alanda çok yol da kat edebilirsin. Senden olmayanlara esip gürleyecek kadar şımarabilirsin.

Sana net olarak söyleyeyim, bu ülkenin bir ana aordu var. Bypass yaparak bir aort damarı yaratmaya çalışıyorsun ama, asıl aort damarı işlevini dün kadar yapabiliyor.
Ne demek mi istiyorum?
1921 Ruhu sana bunları yapman için izin vermeyecek.
Tıpkı o yıllara geri döndük.
Bir tarafta AKP, MOSSAD, CIA ve bilimumum emperyalistler ve hatta FETÖ…
Diğer tarafta 1921 Türkiye ruhu.
Türkler, Kürtler, Lazlar, Gürcüler, Çerkezler, Araplar ve bilimum ülkeyi oluşturan herkes.

1921’de de öyle değil miydi?
Saray onlara teslim olmuş, Mustafa Kemal’e idam fermanı verilmişti. Sizin iktidarınız bizi oraya getirdi. Dejavu yaşattın bize. Yine ekonomi bitik, borç boğazda ve siz bunu aşmaya çalışmayıp, bu ayıbı bu ülkenin yetiştirdiği, ülkeyi daha iyi yöneteceklerini bildiğin insanlara saldırmakla örtmeye çalışıyorsun. Bu yarayı bu sargı sarmak yerine yarayı gangren yapar.

Millet İttifakı, bir Türkiye ittifakına evrilirken, sizin bütün yasakçı, ötekileştirici diliniz bu ittifakın güçlenmesini sağlayacaktır.
Sizin partiniz ve MHP Osmalı’yı, diğer partilerin tümü kuvay-ı Milliye ye dönüşürken, ikinci asıra girerken seçimlerin bu mihvalde geçeceğini görmek zor olmasa gerek.