BU NE AYAKTI TANRIM

İpler iyice gerildi, koptu  kopacak, Tanrım. Görmüyor musun…

Bunca yalana talana, insanlığa verilen bunca ziyana zarara, arsıza hırsıza, hak hukuk tanımayan adaletsiz namussuza nasıl göz yumuyorsun…

Hadi, insanlara yapılan zulme bakıp eğleniyorsun diyelim. Seni, işlerine geldiği gibi kullanıyor reziller, niye katlanıyorsun…

Zamlar zulümler, kuru yavan ekmek İçin iş üstünde ölümler  fıtrat meselesi imiş. Yani bunca kıyımdan da sen sorumluymuşsun..

Eğer öyle değilse bu iftiralar karşısında ne diye susuyorsun…

Haa, yarın hesap günü var, sorarım; benim cehennemim var yakarım mı diyorsun.

İyi de bunları cehenneminde yakma zevkine varmak için bizi bunların cehenneminde yakmayı Adalet mi sanıyorsun…

Bir de diyorlar ki Allah’ın parmağı yok ki sapkının gözünü oysun.

Koskoca kâinatı yaratıyorsun da bunları kollamak içini mi kendine bir parmak yaratmıyorsun…

Mübarek hırsızlarına, verdikçe veriyor, yürü ya kulum diyorsun.

Aç açık bıraktığın rızıksız sürülere,sabır öğütlüyorsun…

Her şeyi görüyor biliyorsun da Tanrım, “Göle su gelene dek kurbağanın gözü çatlar” bunu nasıl bilmiyorsun…

Kitabında,  erkekleri kadınlardan daha üstün yarattığını söylemişsin onu biliyorduk da yalancı talancı hırsızların insanlardan daha üstün olduğuna ilişkin bir ayetini biz bilmiyoruz, sen  biliyor musun…

FAHİŞ BİR YANLIŞA İTİRAZIMDIR

“Gençlik ve Spor Bayramı ilk defa 1926 yılında Gazi Günü adı altında Samsun’da kutlanmış, 24 Mayıs 1935’te Atatürk Günü adı altında resmiyet kazanmıştır. Beşiktaş’ın girişimleriyle Fenerbahçe Stadı’nda kutlanan bu ilk19Mayıs, Galatasaray ve Fenerbahçeli yüzlerce sporcunun da katılımıyla bir spor günü haline gelmiştir. Bu organizasyondan bir süre sonra gerçekleşen Spor Kongresi’nde söz alan Beşiktaş Kurucu Üyesi Ahmet Fetgeri Aşeni, (Çerkes) kutlanan Atatürk Günü’nün tüm gençliğe mal edilebilmesi için “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” adı altında her yıl yapılmasını teklif etmiştir. Kongrede oylanan bu öneri kabul edilmiş ve Atatürk’ün de onayıyla yasalaşmıştır. Haziran 1938 tarihli kanunla “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak kutlanan bu ulusal bayramın adı 12 Eylül Darbesi’nden sonra “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” adını almıştır.” Vikipedia.

“Atatürk’ü anma” lafı, 12 Eylül rezil cuntasının sokmasıdır. Öyle söylenmesi, Evren cuntasına biattır ve zuldür. Atatürk, anılmaz; yaşanır. Umarım, anlatabilmişizdir. Saygılarımla. Bk

Bilal Kayabay