Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Nilüfer Karaoke Yarışması, gençlerin unutulmaz performanslarıyla son buldu. Yarışmanın finalinde Sattas grubu sahne alarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Nilüfer Belediyesi, Bursa’nın dört bir tarafından gelen liseli öğrencileri Nilüfer Karaoke Yarışması’nda ağırladı. Nilüfer Belediyesi’nin Mix Müzik ile birlikte bu sene üçüncüsünü düzenlediği Nilüfer Karaoke Yarışması’na, Bursa genelinde 57 okuldan toplam 124 öğrenci katıldı. Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryum sahnesinde gerçekleştirilen etkinliğe Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Mix Müzik adına Rüstem Avcı ve çok sayıda müziksever katıldı.

Liseli öğrencilerin büyük bir ustalıkla seslendirdikleri şarkıları Sattas grubu üyeleri, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Güney Özkılınç, Nilüfer Belediyesi Etkinlik Koordinasyon Büro Sorumlusu Fatma Ergüler, Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları Koordinatörü Levent Sezgin ve Müzik Öğretmenleri Sinan Turhan ile Dr. Çağrı Şen büyük bir özveriyle değerlendirdi. Birbirinden iddialı seslerin kıyasıya mücadele ettiği Karaoke Yarışması’nda genç yetenekler sahnede performanslarını sergilerken, jüri üyeleri de karar vermekte zorlandı. Zorlu geçen yarışmaların sonunda Reggae grubu Sattas sahne alarak salondakileri coşturdu.

SATTAS’TAN MÜZİK ZİYAFETİ

Finalin ardından jüri üyeleri değerlendirme yaparken 2012 yılında Türkiye’nin ilk Reggae albümünü çıkartan Sattas grubu sahne aldı. Liseli öğrencilerin heyecanına ortak olan Sattas grubu söylediği şarkılarla geceye renk kattı. Sattas grubu solisti Orçun Sünear seslendirdiği şarkılarla gençlerden tam not alırken grup üyeleri de performanslarıyla büyük alkış aldı.

Sattas grubunun konserinin ardından ödül törenine geçildi. Törende yarışmaya girenlere para ödülü verilirken okullarına da kırtasiye çeki hediye edildi.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun, Mix Müzik adına Rüstem Avcı ve Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç verdi. Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in selamını ileterek sahne alan öğrencileri de performanslarından dolayı kutladı.

Yarışmada dereceye girenler ise şu şekilde:

En İyi Kız Solist

1. Beste Pehlivan ( Çelebi Mehmet Anadolu Lisesi)
2. Rana Dilan Bulut ( Özel Final Anadolu Lisesi)
3. Beyzanur Kaya ( Ahmet Erdem Anadolu Lisesi)

En İyi Erkek Solist

  1. Özcan Çiğci ( Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)
  2. Mustafa Türe ( Ahmet Erdem Anadolu Lisesi)
  3. Umut Ozan Arslan ( Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)

En İyi Grup

  1. Beyzanur Kaya – Mustafa Türe – Hamin Lee ( Ahmet Erdem Anadolu Lisesi)
  2. Zeynep Varel – Hatice Türkmen – Mihriye Sude Ercan ( Feriha Uyar Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  3. Aybüke Özen – Ilgın Çetin ( Bursa Anadolu Kız Lisesi)

    unnamed (2)

unnamed (3)

 

unnamed (4)