31 Mart yerel yönetimler seçimi için Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan “benim partime oy vermezseniz hizmet almazsınız, merkez yönetimde ben varım, dolayısıyla hizmet almak istiyorsanız benim partimi seçersiniz” diyor.

Yine Cumhurbaşkanı bir çok aday için görevden alma tehdidinde bulundu. Demek ki, cumhurbaşkanı, ayrıca parti başkanı olunca böyle oluyor.

Halkın bu tehditlere boyun eğmeyerek, her yere adaymış gibi propaganda yapan, devletin parasıyla AKP propagandası yapan, devletin araçlarını gereçlerini kullanan, devletin bürokratlarını parti elemanı gibi kullanan, gittiği bölgelerin trafiğini ve yaşamını durduran, cumhurbaşkanına, devletin imkanlarını kendi partisinin çıkarlarına kullanan cumhurbaşkanına, partisine oy vermeyerek cezasını kesecektir..

Cumhurbaşkanlığı makamı herkese eşit davranmayacaksa, parti başkanlığı ile karıştırılacaksa, ya AKP kapatılsın, o makam bildiğini okusun, ya da, o makam kapatılsın her şeyi o parti yapsın.

Hatta hiç bir işlevi kalmayan TBMM’de kapatılsın. Zarara uğratıyor diye üretim yapan fabrikalarını hazat mezat satan bir ülkede gereksiz kurumların hepsi kapatılsın. Diyanet dahil ülkeyi zarar ettiren tüm kurumlar kapatılsın.