CHP’nin kazandığı Esenyurt’ta  otutan ve Ekrem İmamoğlu’na oy verdiğini açıklayan AKP’li bir vatandaşın yerel seçimler konusunda uzatılan mikrofona bu ülkenin idarecilerine ders olması gereken sesini bıraktı.

İşte O ses:

“Ben AK Parti üyesiyim. Her şey bunların elinde. Hırsız CHP mi, ayıp değil mi?
“Bir Ak Parti üyesiyim şu . anda. Oyumu Ekrem İmamoğlu’na verdim. Ben emeklilikte yaşa takılanım. Şimdi yargı, yasama, yürütme, askeriye, polis her şey bunların elinde. Hırsız CHP mi? Ayıp değil mi? İnsanların hakkıyla, gururuyla, onuruyla oynamaya utanmıyorlar mı yani?

Şimdi Ekrem İmamoğlu bir belediye başkanı. Beylikdüzü’nden gitti adam. Bugün devletin bütün imkanlarıyla, varlığıyla her şeyiyle… Cumhurbaşkanı, İçişleri Bakanı hepsi… Birlikte kampanya yürüttüler. Burada güzellikler ortaya çıktı. Renklerin güzelliği ortaya çıktı. İnsanlar ayrıştırılmak istemediler. Hepimiz kardeşiz dediler. Kardeşiz abi biz.”

“Ben Kars’tan gelmişim. Kürtler benim komşum kardeşim. Kapı komşum. Ben onlarla küs olsam benim çocuğum onlarla konuşuyor. Onlarla arkadaş. Onların desteği olmasaydı zaten olmazdı. İnsanları bölüştürmeyelim, ayrıştırmayalım. Bir de bunu deneyelim ya 25 yıl oldu.”