Teslim Töre yoldaşımız sınıf mücadelesinin yılmaz savaşcısı, duyduyki uzun bir yolculuğa çıkmişsın, yoldaşların seni karşılayacak, senden Ülkemizde yaşanan gelişmeleri soracaklar ? sende anlatacaksın. Ülkemizde ezilen hakların ekmeğinin gün geçtikçe küçüldüğünü, halkın perişan olduğunu anlatacaksın. Sol sosyalist hareketin pratikte ve teoride hala ilkesel örgütsel birliğinin sağlanamadığını, Gezi direnişi ile bir nebze olsa da bir ışığın göründüğünü; Ama ! Osman Kavala’nın ve arkadaşlarının hala içerde olduğunu söyleyeceksin.

Tefeci bezirgan parababalarının devletinin kolluk küvvetlerinin ezilen halklara baskıları, tutuklamaları herkesi terörist ilan etmeleri 12 eylül cuntasını boyutlarını kat kat aştığını söyleyeceksin.

Ezilen emekçi halkların üzerindeki baskılarını artırdıkça açlığın yoksulluğun cenderesinde halkın perişan olduğunu, parababalarının banka hesaplarının kabardığını anlatacaksın.
Ülkenin ekonomik sorunlarının ağırlaştığını bunu emekçi halkın üzerine yeni vergiler ihdas ederek yıktığını gözlemleyerek anlatacaksın. Ülkemizde ekonomik kriz zirvede olmasına rağmen, Devlet destekli parababaları iktidarlarında direnseler de sonlarının yakın olacağını, ama düzenin değişmeyeceğini anlatacaksın.

Bu tefeci bezirgan düzeninin değişmesi için sol, sosyalist, komunist kurum ve kuruluşların emekten yana sivil toplum örgütlerinin teoride ve pratikte ilkeli, örgütlü mucadelesi başarıya ulaşacağını yoldaşlarına ifade edeceksin.

Teslim Töre yoldaşım uyuduğun yeri yıldız ışıkları ile aydınlatsın seni çok özleyeceğiz. Yoldaşlarımıza kucak dolusu sevgilerimizi saygılarımızı gönderiyoruz. Anılarınız önünde saygı ile eğiliyoruz. Devriniz daim olsun. Yürek sevdalılarım .