AKP Grup toplantısında Genel Başkan Erdoğan kürsüde “Bu zatın gönlünün başka yerlerde olduğunu biliyoruz. Kılıçdaroğlu Esed’in Suriye’de İsrail’in Filistin’de hayata geçirmeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde duruyor. Haysiyetsizdir onursuzdur, şerefsizdir, haindir.” Diyor.

AKP Milletvekilleri ve salondaki dinleyiciler “Haysiyetsiz, onursuz, şerefsiz, hain” sözlerini ayakta alkışlıyor…

CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç  TBMM’de yaptığı basın toplantısında şu sözlerle yanıt veriyor:

Bizim şehitlerimize, ‘kelle’ diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum ben size. Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyetinde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir. Bu kişi Türkiye Cumhuriyet’inin cumhurbaşkanı olamaz, temsil edemez.”

Vay sen misin bunları söyleyen… Önce Erdoğan’ın şöfor eskisi “Bunun arkası gelecek” diyerek fitili ateşliyor. AKP milletvekilleri TBMM Genel Kurulunda ve bu milletin gözü önünde Engin Özkoç’u linç edercesine saldırıyor ve darp ediyorlar.

Önceden tasarlanarak hazırlanmış bu saldırının hemen ardından  yine önceden tasarlanmış saldırının 2. Bölümü devreye sokuluyor. Ardıç hakkında savcılık hemen soruşturma açıyoır, Adalet Bakanı daha hazırlanmamış fezlekenin derhal meclise gönderileceğini duyuruyor.

“Haysiyetsizdir onursuzdur, şerefsizdir, haindir” sözleri ise savcılar tarafından yok sayılıyor…