Özer Topçu

Bu ülkenin ne kadar yavşağı, alçağı, şerefsizi, teröristi varsa, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı karartmak, unutturmak, hafızalardan silmek için bir uyduruk, kimin anasının bilmem neresinden fırladığı bilinmeyen, ne idüğünü bir türlü anlatamadıkları adına “kutlu doğum haftası” dedikleri zırva, aşağılık bir gün için günler önce bütün otobüslerde, metrolarda, bilbortlarda kısacası cadde ve sokaklarda, bilcümle kamu kurumlarında hazırlığa başlar, aleni 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı boğmak üzere etrafını sarar, onu nefes aldırmaz hale sokar, mümkünse kutlanmaması için ellerinden gelen bütün zorlukları çıkarttıkları günlerden geldik bu günlere.
Ve bu güne geldiğimizde teröristlerin bu halktan koca bir tokatı yeyip, kıçlarının üzerine kazığa çakılır gibi çakıldılarına şahit olduk.
Daha çakılacakları da geride.
Ne oldu lan teröristler, vatan hainleri, cumhuriyet düşmanları, nerde ulan kutlu doğumunuz, kim doğmuştu lan, nerde, ne oldu?
Niye gölgeleyemediniz?
Hani lan terörist, alçak, nerde lan bu kutlu doğum dediğiniz alçak hafta?
Hani nerde o doğan kişi?
Ne oldu onca hazırlık yaparak 23 Nisan’ı unutturma projesi uyduruk o haftanız hani nerde, ne oldu?
Neden hazırlık yapılmıyor?
İşte böyle oldu;
Teröristler halkın karşısında yenildiler. Halka teslim oldular.
TBMM’ni kuran iradenin karşısında diz çöktüler.
Geldikleri gibi gittiler, kırıntıları da çok geçmeden gidecekler…!

TBMM’ni kuran iradeyi ve önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ile selamlıyor, herkesin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, bütün çocukların ellerinden öpüyorum.. Armağan olsun.

23 Nisan 2020